Temaet i denne uges "Den store bagedyst" var bryllup. Og Mette fik stor ros af dommerene for disse fine Hors d’oeuvres som kræmmerhuse med krebsehaler og aioli få opskriften her
Kegler
55 g smør
330 g glukose
30 g miso-pasta (kan købes i helsekost butikker)
1 tsk. salt
1/4 tsk. peber
1 spsk. olie
60 g mel
1 spsk. stødt ingefær
60 g sesamfrø
Krebsehaler og aioli
2 pakker krebsehaler
2 æggeblommer
1 tsk. sød sennep
Lidt salt
1 fed revet hvidløg
½ citron (saft)
2 dl olie
1 håndfuld dild (hakket)
Fremgangsmåde
Kegler
Forvarm ovnen til 180 grader.
Smelt smør og glykose sammen.
Pisk miso-pasta og olie i.
Sigt mel og ingefær i under omrøring.
Tilsæt sesamfrø og rør.
Sæt dejen på med en spiseske på din bageplade og bag i 5-6 minutter.
Fjern fra bagepladen og form til kegler.
Krebsehaler og aioli
Hak krebsehalerne til grove stykker.
Bland æggeblommer, sennep, hvidløg, salt og citronsaft sammen.
Pisk stille og roligt olien i, til du har en tyk mayonnaise.
Bland dilden i.
Put først krebsekødet i keglerne og top derefter med aioli.