bounty
Desserter

Hjemmelavet Bounty-barer med kokos og chokolade

af Christine Bille Nielsen 7. februar 2022
Foto: Henrik Freek
Mums - hjemmelavet bounty. Opbevar kokosbarerne i en lufttæt beholder i køleskabet. De holder sig fint i op til 1 uge – hvis du kan holde fingrene fra dem. Få opskriften på lækre bounty-barer med kokos og chokolade her
1 t og 0 min 24 stk
Tid i alt 1 t og 30 min

Bounty-barer med kokos og chokolade

  • 1 dåse sødet kondenseret mælk (397 g)
  • 300 g kokosmel
  • 400 g mørk eller lys chokolade
  • 1 mellemstort firkantet fad

Pynt

  • Saltede pranuts eller usaltede pistacienødder
  • Kokosflager eller kokosmel
  • Frysetørrede hindbær

Opskrift - sådan laver du bounty-barer med kokos og chokolade

  1. 1. Rør kondenseret mælk sammen med kokosmel. Fordel massen i et fad beklædt med bagepapir. Stil fadet i fryseren i ca. 1 time. Skær kokosmassen i bjælker på 5 x 2 cm. Hak chokoladen fint.
  2. 2. Smelt halvdelen af chokoladen i en varmefast skål over vandbad. Tag skålen fra vandbadet, og rør resten af chokoladen i, til den smelter. Dyp kokosbarerne i den smeltede chokolade, så alle sider dækkes. Læg dem på et stykke bagepapir.
  3. 3. Pynt: Drys med dit foretrukne pynt, mens chokoladen stadig er våd, og lad herefter chokoladen stivne.

En hjemmelavet bounty smager bare SÅ meget bedre end dem du køber. Og med kun tre ingredienser kan det næste ikke blive mere simpelt. Glæd dig selv, familien og vennerne med en omgang hjemmelavede bounty-barer. De kan godt nok holde sig i en uge i køleskab, med de er altså svære at holde fingrene fra...