Peach melba-is
Desserter

Hjemmelavede peach melba-is

af Gitte Heidi Rasmussen 2. august 2019
Foto: Betina Hastoft
De dejlige ispinde består af en stor del frugt, der giver masser af smag og sødme. Her får du opskriften på lækre og hjemmelavede peach melba-is-
6 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 1/2 dl sukker
  • 250 g hindbær
  • 300 g ferskner
  • 1 spsk. citronsaft
  • 50 g hvid chokolade

Opskrift - sådan laver du peach melba-is

  1. Blend hindbærrene med halvdelen af sukkeret.   2. Skær fersknen i både og blend dem med citronsaft og resten af sukkeret.   3. Fordel de to blandinger i 6 ispindeforme. Stik en træpind i hver og sæt isen i fryseren, til den er helt frossen.   4. Hak og smelt chokoladen over et vandbad. Dyp spidsen af isen i chokoladen og servér straks eller læg isene tilbage i fryseren indtil servering.   Energi pr. ispind: 127 kcal. Fordelt på: Fedt 23 %, protein 5 %, kulhydrat 72 %   LÆS OGSÅ: Hjemmelavet is på pind med hindbær og chokolade