Er du også vil med italiensk mad? Lav lækker italiensk mad med “Moderne Mamma” kendt fra TV 2 Fri. Her får du opskriften på hindbær-tiramisu
4 personer
Tid i alt 20 min
Det skal du bruge
300 g optøede hindbær
3 spsk. sukker
1 dl Amaretto-likør eller marsala
1½ pakke Savoiardi-småkager (ladyfingers)
Creme
250 g Galbani Mascarpone
4 pasteuriserede æggeblommer
3 pasteuriserede æggehvider
100 g flormelis
korn af 1 vaniljestang
2 dl fløde
Pynt
friske hindbær til pynt
citronmelisse til pynt
Opskrift - sådan laver du hindbær-tiramisu
Blend de optøede hindbær med 3 spsk. sukker og ½ dl Amaretto-likør.
Dyp hver ladyfinger i hindbærsaucen, og dryp evt. med lidt ekstra Amaretto-likør.
Pisk æggeblommerne godt med flormelis og vaniljekorn. Kom mascarponen i, og pisk den med. Pisk fløden i en anden skål, dog ikke for stiv. Pisk æggehviderne stive. Vend stille og roligt flødeskummet og æggehviderne i mascarponen.
Læg et lag røde ladyfingers i et fad, og læg et godt lag creme over. Læg endnu et lag ladyfingers og endnu et lag creme, og fortsæt, til du har 3 lag.
Til sidst sættes det hele i køleskabet i et par timer.
Pynt tiramisu med friske hindbær og citronmelisse.
TIP: Hak evt. en god mørk chokolade, og drys den over desserten inden servering