Hindbær-tiramisu
Mad

Hindbær-tiramisu

26. juli 2021
af Grazia Mirabelli
Er du også vil med italiensk mad? Lav lækker italiensk mad med “Moderne Mamma” kendt fra TV 2 Fri. Her får du opskriften på hindbær-tiramisu
4 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 300 g optøede hindbær
  • 3 spsk. sukker
  • 1 dl Amaretto-likør eller marsala
  • 1½ pakke Savoiardi-småkager (ladyfingers)

Creme

  • 250 g Galbani Mascarpone
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 100 g flormelis
  • korn af 1 vaniljestang
  • 2 dl fløde

Pynt

  • friske hindbær til pynt
  • citronmelisse til pynt

Sådan laver du hindbær-tiramisu

  1. Blend de optøede hindbær med 3 spsk. sukker og ½ dl Amaretto-likør.
  2. Dyp hver ladyfinger i hindbærsaucen, og dryp evt. med lidt ekstra Amaretto-likør.
  3. Pisk æggeblommerne godt med flormelis og vaniljekorn.
  4. Kom mascarponen i, og pisk den med.
  5. Pisk fløden i en anden skål, dog ikke for stiv.
  6. Pisk æggehviderne stive.
  7. Vend stille og roligt flødeskummet og æggehviderne i mascarponen.
  8. Læg et lag røde ladyfingers i et fad, og læg et godt lag creme over.
  9. Læg endnu et lag ladyfingers og endnu et lag creme, og fortsæt, til du har 3 lag.
  10. Til sidst sættes det hele i køleskabet i et par timer.
  11. Pynt tiramisu med friske hindbær og citronmelisse.
  12. Servér straks.

Tip: Hak evt. en god mørk chokolade, og drys den over desserten inden servering.

Velbekomme!

Flere opskrifter med hindbær

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også