Havregrynskager med ingefær
Desserter

Havregrynskager med ingefær

af Louise Dandanell Ørsted 26. april 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
Hold et lille teselskab for venner og veninder med lækkert hjemmebag. F.eks. disse havregrynskager med ingefær, der giver et ekstra pift til havregryns-kagerne og er et godt krydderi til te.
10 min 14 stk
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 75 g havregryn
  • 50 g mel
  • 50 g sukker
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk hjortetaksalt
  • 2 spsk sirup
  • 60 g blødt smør

Sådan laver du havregrynskager med ingefær

Tænd ovnen på 200 grader.

Hæld de tørre ingredienser sammen med krydderier og sirup i en skål. Saml dejen med smørret.

Form små kugler af dejen og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Pres dem lidt flade og bag dem i ca. 10 min., til de er gyldne.

Prøv også: