Fudge med peanutbutter
Mad

Fudge med peanutbutter

23. august 2018
af Louisa Lorang
Foto: Columbus Leth
Uhm... Peanutbutter fudge - svært ikke at være vild med. Hvis du kan holde fingrene fra dem, kan du evt. bruge nogle af dem til en fin værtindegave

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g mælkechokolade
  • 200 g peanutbutter
  • 1 dåse kondenseret mælk, 400 g
  • smør til formen
Du kan bruge enten cremet eller grov peanutbutter. Det er en smagssag, om du kan lide de små stykker peanuts i din fudge. Køb kondenseret mælk hos din etniske grønthandler eller i dit asiatiske supermarked.

Opskrift - sådan laver du Fudge med peanutbutter

Hak chokoladen, og kom den i en kasserolle sammen med peanutbutter og kondenseret mælk. Rør i gryden, så massen ikke sætter sig. Når massen er smeltet og har samlet sig til en blank masse, kommes den over i en smurt ca. 18 x 18 cm stor form, gerne én i plast. Sæt fudge'n i køleskabet i minimum 3 timer, gerne til næste dag. Tryk den forsigtigt ud af formen, og skær den i små firkanter. Servér til dem med de sødeste tænder. PRØV OGSÅ: Nougatbidder med sprøde spletflager
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også