
Espresso-cupcake
7. marts 2012Det store kagebord...
Chocolatewhoopie pies
hindbærtrøffel
Chokolade-macarons
med nougattrøffel
Espresso-cupcake (12 stk.)
Ingredienser
125 g smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
100 g marcipan
2 tsk instant espresso
eller alm. kaffe
2 spsk kogende vand
½ dl creme fraiche 18%
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
12 chokoladekaffebønner
Espressocreme:
1 spsk instant espresso
1 spsk kogende vand
250 g mascarpone
eller anden flødeost
150 g flormelis
Fremgangsmåde
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen.
Rør revet marcipan i dejen og rør, til den er cremet.
Opløs espresso i kogende vand og rør det i dejen sammen med creme fraiche.
Vend hvedemel og bagepulver i dejen, og fordel i muffinforme.
Bag kagerne i 20-25 min. ved 175 grader og lad dem køle af på en bagerist.
Opløs espresso i kogende vand og lad det køle af.
Rør espresso, mascarpone og flormelis sammen og lad cremen hvile, mens kagerne køler helt af.
Pynt kagerne med espressocreme og chokoladekaffebønner.
Er du helt vild med kage?
På facebook-gruppen "Jeg elsker kage" er næsten 25.000 kage-entusiaster samlet, og deles om opskrifter, tips og gode idéer. Bliv fodret med skønne kage-opskrifter og få gode tips af ligesindede.
Læs mere på www.facebook.com/elsker.kage eller vær med i gruppen lige HER.
Lav og servér perfekte hjemmelavede kager med produkter fra SØNDAGs shop...
Sprøjtepose fraSilikomArt
Funktionel sprøjtepose
i 100% silikone, som går
i opvaskemaskinen.
149 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb den HER Dåsesæt med 3 stk.
Fine retro-dåser med design
af engelske Martin Wiscombe
til opbevaring af kager.
249 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb dem HER Macaronsæt fra Lékué
Lav nemt dine egne macarons,
med smag af alt fra chokolade,
grøn te, hindbær eller lakrids...
349 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb den HER