Den store bagedyst: Hors d’oeuvres som kræmmerhuse
Desserter

Den store bagedyst: Hors d’oeuvres som kræmmerhuse

2. oktober 2014
af Helle Rosenkrantz
Temaet i denne uges "Den store bagedyst" var bryllup. Og Mette fik stor ros af dommerene for disse fine Hors d’oeuvres som kræmmerhuse med krebsehaler og aioli få opskriften her

Hors d’oeuvres som kræmmerhuse

Ingredienser Kegler55 g smør330 g glukose30 g miso-pasta (kan købes i helsekost butikker)1 tsk. salt1/4 tsk. peber1 spsk. olie60 g mel1 spsk. stødt ingefær60 g sesamfrø Krebsehaler og aioli2 pakker krebsehaler2 æggeblommer1 tsk. sød sennepLidt salt1 fed revet hvidløg½ citron (saft)2 dl olie1 håndfuld dild (hakket) PRØV OGSÅ: Den store bagedyst: Fyldte chokoladehjerter

Fremgangsmåde

KeglerForvarm ovnen til 180 grader.Smelt smør og glykose sammen.Pisk miso-pasta og olie i.Sigt mel og ingefær i under omrøring.Tilsæt sesamfrø og rør. Sæt dejen på med en spiseske på din bageplade og bag i 5-6 minutter.Fjern fra bagepladen og form til kegler. Krebsehaler og aioliHak krebsehalerne til grove stykker.Bland æggeblommer, sennep, hvidløg, salt og citronsaft sammen.Pisk stille og roligt olien i, til du har en tyk mayonnaise. Bland dilden i.Put først krebsekødet i keglerne og top derefter med aioli. Få alle opskrifterne fra denne uges "Den store bagedyst" på dr.dk/bagedyst (link fjernet)

Læs også