Cornflakestoppe med chokolade
Desserter

Cornflakestoppe med chokolade

af Emma Martiny 3. december 2018
Foto: Winnie Methmann
Cornflakestoppe er en nem, lækker og knasende konfekt, der kun kræver få ingredienser. Her får du opskriften på cornflakes med chokolade i en ekstra julet version med hvid chokolade og mandelflager.
12 stk
Tid i alt 10 min

Det skal du bruge til cornflakestoppe med chokolade:

  • 150 g hvid chokolade
  • 35 g cornflakes
  • 50 g mandelflager
  • evt. 1 tsk. spiseligt guldstøv til pynt

Sådan laver du cornflakestoppe med chokolade:

  1. Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad.

  2. Bland cornflakes og mandelflager i en skål, og vend den smeltede chokolade i.

  3. Fordel massen i små toppe på et stykke bagepapir, og drys evt. med guldstøv.

  4. Sæt på køl, til chokoladen er stivnet.

PRØV OGSÅ: Nutellatrøfler med hasselnødder a la Ferrero Rocher