Desserter

Chokoladefudge

af Beagle Iuel-Brockdorff 11. november 2009
Denne chokoladefudge smager godt, er nem at lave og holder sig fint i en tætsluttende beholder.

Ca. 45 stk.1 kg sukker2½ dl mælk100 g smør100 g god, mørk chokolade2 spsk kakao

Prøv også:

En lav, firkantet formSmør til formen

Hæld sukker og mælk i en tykbundet gryde og varm langsomt op uden at røre.Når sukkeret er opløst, tilsættes smør, chokolade og sigtet kakao.Kog i 15-20 min. - helst uden at røre.Man kan tippe gryden en gang imellem og holde øje med, at det ikke brænder på.Når massen begynder at blive tyk, tages gryden af ilden, og massen piskes ­sammen, til den er tyk.Hæld straks massen i den smurte form og spred den ud.Når den er let afkølet, skæres den i firkanter.Afkøl helt og bræk fudgen i stykker.Opbevares i en tætsluttende beholder.