
Sundhed
Ca. 45 stk.
1 kg sukker
2½ dl mælk
100 g smør
100 g god, mørk chokolade
2 spsk kakao
En lav, firkantet form
Smør til formen
Hæld sukker og mælk i en tykbundet gryde og varm langsomt op uden at røre.
Når sukkeret er opløst, tilsættes smør, chokolade og sigtet kakao.
Kog i 15-20 min. - helst uden at røre.
Man kan tippe gryden en gang imellem og holde øje med, at det ikke brænder på.
Når massen begynder at blive tyk, tages gryden af ilden, og massen piskes sammen, til den er tyk.
Hæld straks massen i den smurte form og spred den ud.
Når den er let afkølet, skæres den i firkanter.
Afkøl helt og bræk fudgen i stykker.
Opbevares i en tætsluttende beholder.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.