chokolade-fudge
Desserter

Chokolade-fudge

af Louisa Lorang 11. april 2022
Foto: Anders Schønnemann
Køb kondenseret mælk hos din gode grønthandler, i supermarkedet eller hos Specialkøbmanden. Få opskriften på super lækre hjemmelavede chokolade-fudge her
20 stk

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g mørk chokolade
  • 200 g kondenseret mælk
  • 25 g smør
  • smør eller smagsneutral olie til formen
  • 50 g mørk chokolade

1. Hak chokoladen groft, og kom den i en kasserolle sammen med kondenseret mælk og smør. Lad det smelte ved svag varme. Rør jævnligt, så det ikke sætter sig på bunden.

2. Smør en ca. 19 x 19 cm stor form med smeltet smør eller olie - gerne én i plastik, så er den nemmest at trykke ud. Kom fudgemassen i formen, og stil den koldt i minimum 3 timer. Smelt 50 g chokolade, og fyld den i en lille fryse- eller sprøjtepose.

3. Vend chokolade-fudge ud af formen, og dekorér den med smeltet chokolade. Lad chokoladen sætte sig i køleskabet. Skær fudgen i klodser; pak dem i papir, og opbevar dem køligt i op til 2 uger. TIP: Du kan også komme hakkede nødder i, gerne valnødder. <<Prøv også: Invitér vennerne på julebrunch>>