Brød og bagværk
Bagt æblekage med rørt vaniljeis
13. september 2016af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Der kommer til at dufte formidabelt af kanel og stjerneanis, når du bager denne kage. Fyldet giver kagen en karamelagtig top, som når nye højder, serveret med blød vaniljeis.Her får du opskriften på bagt æblekage med rørt vaniljeis
Bagt æblekage med rørt vaniljeis
Tid: 20 minutter. Bagetid: 45 minutterAntal personer: 8-10 DET SKAL DU BRUGE200 g smør4 æg200 g sukker200 g hvedemel1 tsk. bagepulver1 æble1 springform på ca. 22 cm i diametersmør til formen Prøv også: Krydret æblekage med flødeostecreme FYLD4 æbler1 dl brun farin1 spsk. kanel2 tsk. stødt stjerneanis RØRT VANILJEIS1 l vaniljeis1 dl piskeflødekorn af 1 vaniljestang PRØV OGSÅ: Mormors æblekage