
Desserter
Bagt æblekage med rørt vaniljeis
13. september 2016af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Der kommer til at dufte formidabelt af kanel og stjerneanis, når du bager denne kage. Fyldet giver kagen en karamelagtig top, som når nye højder, serveret med blød vaniljeis.Her får du opskriften på bagt æblekage med rørt vaniljeis
Bagt æblekage med rørt vaniljeis
Tid: 20 minutter. Bagetid: 45 minutter Antal personer: 8-10
DET SKAL DU BRUGE
200 g smør
4 æg
200 g sukker
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 æble
1 springform på ca. 22 cm i diameter
smør til formen
Prøv også: Krydret æblekage med flødeostecreme
FYLD
4 æbler
1 dl brun farin
1 spsk. kanel
2 tsk. stødt stjerneanis
RØRT VANILJEIS
1 l vaniljeis
1 dl piskefløde
korn af 1 vaniljestang
PRØV OGSÅ: Mormors æblekage