pandekager
Desserter

Amerikanske pandekager

Lav pandekager som i USA. Amerikanske pandekager er tykke og svampede, og helt perfekte til brunchbordet. Her får du opskriften på amerikanske pandekager

Skal du servere brunch til en fødselsdag, eller har du bare lyst til at hygge om familien søndag morgen? Disse pandekager er perfekte til formålet, da de kun tager cirka 10 minutter at lave + hvile- og bagetid. Denne opskrift på amerikanske af slagsen rækker til cirka 4 personer.

 

Ingredienser til amerikanske pandekager

2 æg
2½ dl kærnemælk
100 g mel
1 spsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt
1 spsk sukker
Revet skal af ½ øko-citron
Smør til stegning

Amerikanske pandekager med vanilje og granatæblesirup

Sådan laver du amerikanske pandekager

Pisk æg og kærnemælk sammen og hæld de øvrige ingredienser i.
Rør godt og lad dejen hvile ½ time.
Varm smørret op og sæt dejen på panden i store klatter.
Bag de pandekagerne på begge sider til de er lysebrune.
Spise pandekagerne med lune bær (varm blandede bær op i en gryde og smag dem til med sukker) eller kanel-krydret æblemos.

Kan du ikke tåle æg - her får du en opskrift på pandekager uden æg