Amerikanske pandekager
Desserter

Amerikanske pandekager

af Louise Dandanell Ørsted 10. april 2013
Lav tykke pandekager som i USA. Amerikanske pandekager er tykke og svampede, og helt perfekte til brunchbordet. Her får du opskriften på amerikanske pandekager
20 min 4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 æg
  • 2½ dl kærnemælk
  • 100 g mel
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • ¼ tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • Revet skal af ½ øko-citron
  • Smør til stegning

Skal du servere brunch til en fødselsdag, eller har du bare lyst til at hygge om familien søndag morgen? Disse pandekager er perfekte til formålet, da de kun tager cirka 10 minutter at lave + hvile- og bagetid. Denne opskrift på amerikanske af slagsen rækker til cirka 4 personer.

Opskrift - sådan laver du amerikanske pandekager

  1. Pisk æg og kærnemælk sammen og hæld de øvrige ingredienser i.
  2. Rør godt og lad dejen hvile ½ time.
  3. Varm smørret op og sæt dejen på panden i store klatter.
  4. Bag de pandekagerne på begge sider til de er lysebrune.
  5. Spise pandekagerne med lune bær (varm blandede bær op i en gryde og smag dem til med sukker) eller kanel-krydret æblemos.

 

Mangler du inspiration til brunch bordet? Så har vi samlet nogle lækre opskrifter herunder: 

Andre lækre opskrifter