Chilikylling med ricottacreme, pasta og julesalat til 4 personer
 Tid: 20 minutter. Ovntid: 55 minutter   
DET SKAL DU BRUGE TIL CHILIKYLLING 1 hel kylling saft af 1 citron 2 spsk. olivenolie 1 spsk. tørrede chiliflager salt og friskkværnet peber   
JULESALAT 2 julesalater 50 g valnødder 4 spsk. olivenolie 1 spsk. sennep 2 spsk. hvid balsamicoeddike salt og friskkværnet peber   
RICOTTACREME 200 g ricotta 3 spsk. kapers 3 forårsløg salt og friskkværnet peber skal af 1 usprøjtet citron   
TILBEHØR 250 g frisk båndpasta   
PRØV OGSÅ: Et godt alternativ til chilikylling kan være en lækker thai-kylling med cashewnødder. Få opskriften her   Opskrift - sådan laver du chilikylling med ricottacreme, pasta og julesalat 
   1. Chilikylling: Tænd ovnen på 200°. Del kyllingen i 8 stykker. Læg dem i et smurt ovnfad. Pres citronsaft over, dryp med olie, og krydr med chiliflager, salt og peber. Steg kyllingen i ovnen i 45-55 minutter.   2. Julesalat: Skyl julesalaterne, og skær dem i aflange både. Rist valnødderne let på en tør pande. Bræk dem i stykker, og drys dem over salaten. Bland en dressing af olie, sennep, eddike, salt og peber, og hæld dressingen over salaten.   3. Ricottacreme: Rør ricotta sammen med kapers. Rens forårsløg, og snit dem fint. Vend forårsløg i cremen, og krydr med salt, peber og fint- revet citronskal.   4. Tilbehør: Kog pasta efter anvisningen på pakken. Afdryp pastaen, og vend den med ricottacremen. Servér som tilbehør til kylling og julesalat.    
Få indkøbslisten til hele ugen her
  
 UGENS ANDRE OPSKRIFTER
 Tirsdag: Lasagne med squash og aubergine - Få opskriften her
 Onsdag: Sandart med stegt rødkålssalat på ristet brød - Få opskriften her (link fjernet)
 Torsdag: Glaseret skinke og løgtærte - Få opskriften her
 Fredag: Andelår og sprød rødkålssalat med karamelliserede æbler - Få opskriften her (link fjernet)