Mad
3. januar 2018

Bresaolaruller med cremet nøddefyld

Disse bresaolaruller med cremet nøddefyld er perfekte som en lille snack, som forret eller til et tapasbord.
Af: Pia Andreassen
Bresaolaruller med cremet nøddefyld

foto: Martin Tanggard

Disse bresaolaruller med cremet nøddefyld er perfekte som en lille snack, som forret eller til et tapasbord.
Tid i alt 15 min

  • 250 g ricotta
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 50 g valnøddekerner
  • 16 skiver bresaola
  • Et par håndfulde rucola
Annonce

Sådan gør du:

Rør ricottaen med olie og smag til med salt og peber. Hak valnøddekernerne fint, men stadig med lidt grovere stykker imellem. Vend dem i ricottablandingen. Smør hver skive bresaola med ricottablandingen og læg en lille bunke rucola på den nederste tredjedel af skiven. Rul bresaolaskiven sammen og fæstn evt. med en tandstikker. Arrangér rullerne. LÆS OGSÅ: Kartoffelvafler med røget laks
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.