
Tortilla-wraps med seriøst indhold!
1. Ingefærmarinade: Pres hvidløget, og rør ingredienserne til marinaden sammen. Læg bøfferne i en frysepose, og hæld marinaden ved. Luk posen, og lad kødet marinere i 15 minutter.
2. Råmarineret grønt: Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skyl agurken, og flæk den på langs. Skrab kernerne ud, og skær agurken i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Blandeddike, sukker og olie. Vend grøntsagerne i marinaden.
3. Salat: Skyl hjertesalaten. Bræk enderne af aspargeserne, og damp aspargeserne i kogende vand i 3-4 minutter.
4. Grill eller steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side. Lad dem hvile i 5 minutter, før de skæres i tynde skiver.
5. Servering: Steg tortillaer på en pande i 1 minut på hver side. Servér tortillaerne med salat, bøf, råmarinerer grønt og asparges. Pynt med ristede sesamfrø, og servér chilisauce til.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.