Bøf lindstrøm
Mad

Bøf Lindstrøm

af Louisa Lorang 6. april 2021
Foto: Anders Schønnemann
Bøf Lindstrøm er lækkert og nemt at lave. Her laves retten med en lækker salat til og syrlige kapers og rødbeder til - mums! Find opskriften her!
25 min 2 personer
Tid i alt 25 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 300 g hakket oksekød
  • 2 spsk. kapers
  • 3 skiver syltede rødbeder, hakkede
  • 1 lille løg, hakket
  • olie til stegning
  • salt og peber

ENDVIDERE

  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. flydende honning
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 3 spsk. olivenolie
  • 100 g blandet salat
  • 2 gulerødder i julienne eller revne
  • 2 stilke bladselleri i skiver
  • 1 rødløg i skiver
  • salt og peber

TILBEHØR

  • 500 g kogte eller ristede kartofler

Sådan laver du Bøf Lindstrøm 

  1. Rør kødet med kapers, rødbede og løg.
  2. Form kødet til 4 små bøffer, og steg dem i olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
  3. Rør imens sennep, honning, eddike og olie sammen.
  4. Vend salat, gulerødder, bladselleri og rødløg med dressingen. Smag salaten til med salt og peber, og servér straks bøfferne med salat og kartofler.