
Mad
Opskrift - sådan laver du avocadomoussekage på kiksebund med hindbær
1. Knus kiksene helt fint, gerne i en foodprocessor. Smelt smørret, og rør det sammen med kiksene. Pres kikseblandingen godt ned i bunden af en springform beklædt med bagepapir. Sæt formen på køl i ca. 10 minutter. 2. AVOCADOMOUSSE: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og tag avocadokødet ud med en ske – du skal bruge i alt ca. 300 g avocadokød. Smelt chokoladen i en varmefast skål over vandbad. Blend avocadokød, smeltet chokolade, kondenseret mælk og kakao sammen i en blender eller foodprocessor, til massen er ensartet. Pisk æggehviderne stive med en elpisker, og vend dem forsigtigt i avocadoblandingen. Fordel blandingen over kiksebunden, og sæt på køl i mindst 2 timer, så den kan sætte sig. 3. PYNT: Sæt hindbærrene tæt sammen på toppen af kagen. Sigt lidt flormelis over lige inden servering.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.