PRØV OGSÅ: Varmrøget laks med bagte rødbeder og bønnesalat
1. Tænd ovnen på 200°. Del laksefileten i 4 stykker. Skrub eller skræl jordskokkerne; skær dem i ½ cm tykke skiver, og fordel dem i et ovnfast fad. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv begge dele fint. Pisk hvidløg og ingefær sammen med kokosmælk, peanutbutter, karrypasta, fiskesauce og limesaft i en skål. Hæld blandingen over jordskokkerne, og vend rundt, så det fordeler sig. Læg de 4 stykker laks i fadet, og dæk dem delvist med jordskokker. Steg retten i ovnen i 25 minutter, indtil laksen er gennemstegt, og jordskokkerne er møre og sprøde.
2. SERVERING: Drys retten med peanuts og plukket koriander, og servér evt. sammen med ris.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UNGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Forårssalat med persillepesto – Få opskriften her
Onsdag: Chilifyldte butternutsquash – Få opskriften her
Torsdag: Fuldkorns-risotto med svampe, grønkål og serrano – Få opskriften her
Fredag: Honning-senneps-kylling med hasselback-kartofler – Få opskriften her