Mad
14. juni 2010Andelevermousse
Du kan også erstatte andeleveren med kyllingelever.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
4-6 pers.
½ løg
150 g efterset andelever
1 stort fed hvidløg
75 g smør
2-3 rosmarinnåle
Lidt salvie
¾ dl piskefl øde
Salt og peber
3 bløde, stenfri svesker
Lidt sherry
Smeltet smør
Prøv også:
Tunmousse som tunlagkage Små ærtemousser Chokolade-mousseTILBEHØR:
Oliven
Tyttebærsyltetøj
Purløg
Evt. flutes
Skær løg i skiver.
Steg løg, lever og hvidløg på en pande i lidt smør, til leverne er let rosa indeni.
Blend med krydderierne og resten af smørret.
Tilsæt fløden lidt efter lidt. Smag til med sherry, salt og peber.
Kom moussen i en krukke, dæk den med smeltet smør og stil i køleskabet min. 2 timer.
Drys med hakket purløg og server med oliven, syltetøj og evt. flutes.