Mad
14. juni 2010

Andelevermousse

Du kan også erstatte andeleveren med kyllingelever.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/b59310c2f74d415ab6089bde25c96f2f.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

4-6 pers.

½ løg
150 g efterset andelever
1 stort fed hvidløg
75 g smør
2-3 rosmarinnåle
Lidt salvie
¾ dl piskefl øde
Salt og peber
3 bløde, stenfri svesker
Lidt sherry
Smeltet smør

Prøv også:

Tunmousse som tunlagkage Små ærtemousser Chokolade-mousse

TILBEHØR:
Oliven
Tyttebærsyltetøj
Purløg

Evt. flutes

Skær løg i skiver.

Steg løg, lever og hvidløg på en pande i lidt smør, til leverne er let rosa indeni.

Blend med krydderierne og resten af smørret.

Tilsæt fløden lidt efter lidt. Smag til med sherry, salt og peber.

Kom moussen i en krukke, dæk den med smeltet smør og stil i køleskabet min. 2 timer.

Drys med hakket purløg og server med oliven, syltetøj og evt. flutes.

Læs også