Opskrift - sådan laver du vegetarisk peanut-curry med aubergine og søde kartofler
1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
2. Tænd ovnen på 180°. Skrub eller skræl de søde kartofler, og skær dem i tern. Skyl og skær auberginerne i tern. Fordel på 1 eller 2 bageplader beklædt med bagepapir. Vend med olie, drys med salt, og bag i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne.
3. PEANUT-CURRY: Pil og hak løg. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv det fint på et rivejern. Steg løg, hvidløg og ingefær i olie i en stor gryde. Tilsæt alle krydderier, og lad dem svitse med i et par minutter. Tilsæt peanutbutter, og rør godt rundt. Rør bouillon, hakkede tomater, tomatpuré og rosiner i gryden. Lad det simre i 15 minutter. Afdryp kikærterne, og bland dem i retten. Tilsæt også de ristede aubergine- og kartoffeltern, og vend rundt. Smag til med limesaft, salt og peber.
4. SERVERING: Servér peanut-curry med ris, og top med peanuts, koriander og yoghurt.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pasta med svampe og kylling – Få opskriften her
Tirsdag: Grøn shakshuka – Få opskriften her
Onsdag: Tunburger med spidskålsslaw – Få opskriften her
Fredag: Forloren hare med bagte rodfrugter – Få opskriften her