Aftensmad

Ugens madplan: Bagt torsk, pizza og svinekød i wok

af Marie Melchior 20. juli 2015
Foto: Line Falck
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have bagt torsk og maste kartofler med bacon, pizza med rødbede, gedeost og basilikumolie og svinekød i wok med radiser og nudler. Få alle opskrifterne her

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

Mandag: Ovnkylling med tomat, squash og kartofler - Få opskriften her

Tirsdag: Svinekød i wok med radiser og nudler - Få opskriften her

Onsdag: Pizza med rødbede, gedeost og basilikumolie - Få opskriften her

Torsdag: Bagt torsk og maste kartofler med bacon - Få opskriften her

Fredag: Roastbeef med stegte kartofler og tomat-æble-salat - Få opskriften her

 

INDKØBSLISTE

KØD OG FISK 4 kyllingeoverlår (eller brystfilet med skind) 800 g svinefilet 200 g bacon  1 kg roastbeef 800 g torskefilet   FRUGT OG GRØNTSAGER 1650 g kartofler 250 g dadeltomater 4 tomater  1 squash 1 rødløg 25 g frisk ingefær  1 fed hvidløg 1 bundt radiser 1 broccoli (500 g) 2-3 rødbeder 2 æbler 1 citron 3 limefrugter 1 potte basilikum 1 bundt frisk oregano (eller 2 spsk tørret) 1 lille bundt koriander 1 lille bundt dild 3 lille bundt purløg   FERSKVARER OG KOLONIAL 75 g parmesan + ekstra til servering 250 g ricotta 100 g gedeost 25 g gær 50 g peanuts 2 spsk. sesamfrø 2 spsk. pinjekerner 4 spsk. sesamolie 250 g italiensk hvedemel (tipo 00) 250 g groft durummel 125 g risnudler   DU SKAL OGSÅ BRUGE olivenolie salt og friskkværnet peber sojasauce fiskesauce sukker honning mørk balsamicoeddike