Tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa
Aftensmad

Tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa

af Emma Martiny 12. juli 2018
Foto: Winnie Methmann
Fisk er en fest! Tunbøfferne skal blot kysse panden, så de stadig er saftige og næsten smelter på tungen. Her får du opskriften på tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 tunbøffer
  • 1 dl sorte sesamfrø
  • 1 tsk. salt
  • kokosolie til stegning

TILBEHØR

  • 4 dl fuldkornsris (kog evt. 3 dl ris til tirsdag)

ANANAS-AVOCADO-SALSA

  • ½ ananas
  • 1 spsk. kokosolie til stegning
  • 2 modne avocadoer
  • ½ bundt mynte
  • saft af 1 limefrugt
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • 1 limefrugt

Opskrift - sådan laver du tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa 

 

1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.   2. ANANAS-AVOCADO-SALSA: Skær skrællen af ananassen, og fjern den hårde midte med en skarp kniv. Skær frugtkødet i kvarte skiver. Steg dem i kokos- olie på en pande, så de bliver saftige og gyldne. Tag dem af panden, og hak dem. Flæk avocadoer, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Bland med ananas i en skål. Hak mynte, og tilsæt sammen med limesaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.   3. Vend tunbøfferne i en blanding af sesamfrø og salt. Smelt kokosolie på en pande ved høj varme, og steg bøfferne i et par minutter på hver side. De skal være rå og røde i midten!   4. SERVERING: Skær limefrugten i skiver. Servér tunbøffer med ris, salsa og limeskiver.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Fried rice med kylling – Få opskriften her

Onsdag: Pizza med søde kartofler og pesto – Få opskriften her

Torsdag: Sandwich med røget hellefisk og cashewcreme – Få opskriften her

Fredag: One-pot-pie med polenta-låg – Få opskriften her

 

Andre lækre opskrifter