Tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier
Aftensmad

Tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier

af Camilla Biesbjerg Markussen 13. februar 2020
foto: Columbus Leth
En varmende og fyldig suppe er vejen frem, når kulden ikke helt vil slippe sit tag. Her får du opskriften på tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE:

  • 350 g kyllingebrystfilet
  • 1 løg
  • 250 g gulerødder
  • ½ squash
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • ½ tsk. karry
  • ½ tsk. røget paprika
  • 1 tsk. tørret rosmarin
  • ¼ tsk. chilipulver
  • 1½ spsk. koncentreret tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 l hønsebouillon
  • 1 dl små makaroni (eller suppehorn)
  • 1 tsk. sukker
  • Salt og peber

TIL SERVERING:

  • 1 håndfuld kruspersille
  • 25 g parmesan
  • 1 brød

Opskrift - sådan laver du tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier:

  Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Pil og hak løget groft. Skræl gulerødder, skyl squash, og skær gulerødder og squash i små tern. Brun kyllingestykkerne på alle sider i olie i en gryde. Tilsæt løg, gulerødder, squash og krydderier, og steg videre i 2 minutter. Bland tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og suppehorn i gryden, og lad suppen koge ved middel varme i 15-20 minutter, til kylling og pasta er mørt. Smag suppen til med sukker, salt og peber.   Servering: Anret suppen i skåle, og drys med hakket persille og friskrevet parmesan. Servér med godt brød til.   Få indkøbslisten til hele ugen her

Ugens andre opskrifter

Mandag: Barbecue-laks med ris og mangosalsaOnsdag: Mexicanske oksekødstærter med chili og creme fraicheTorsdag: Koteletter med rodfrugtsalat og gorgonzolaFredag: Bagte søde kartoffelskiver med mexifyld