Tigerrejer
Aftensmad

Tigerrejer på rød peber med avocadocreme

af Anne Larsen 7. juni 2022
Tid: 30 min. til 4 personer32 tigerrejerLidt olivenolie1 fed hvidløgLidt frisk rød chili1 avocado2 spsk fromage frais1 forårsløg50 g agurkHavsalt og
4 personer
Tid i alt 30 min

Tigerrejer

  • 32 tigerrejer
  • Lidt olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Lidt frisk rød chili
  • 1 avocado
  • 2 spsk fromage frais
  • 1 forårsløg
  • 50 g agurk
  • Havsalt og friskkværnet
  • sort peber
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 spsk olivenolie
  • 8 tynde skiver daggammelt brød
  • 4 tsk lakse- eller ørredrogn
  • Brøndkarse

Sådan laver du tigerrejer på rød peber med avocadocreme

  1. Læg tigerrejerne i et stort ildfast fad og dryp dem med olivenolie, som er rørt op med finthakket hvidløg og rød chili. 
  2. Steg tigerrejerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
  3. Mos avocadokødet med en gaffel og rør det med fromage frais, forårsløg og agurk i fine tern samt salt og peber.
  4. Halvér de røde peberfrugter og tag kernerne ud.
  5. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 10-15 min., indtil skindet er meget mørkt.
  6. Læg dem i en tætlukket plastpose i et par minutter og fjern så det brankede skind.
  7. Skær peberfrugtkødet ud i små tern.
  8. Pensl brødskiverne med olivenolie, krydr med salt og peber og bag dem sprøde i ovnen.
  9. Servér tigerrejerne med små portioner peberfrugt, avocadocreme, rogn og brøndkarse i midten og ristede brødskiver til.

Proteinenergi: 42 pct. Fedtenergi: 27 pct. Kulhydratenergi: 31 pct. 421 kcal pr. person