
Pil tigerrejerne, hvis de har skal på, men lad halen blive på. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op. Skyl pak choy grundigt, og del dem i kvarte. Pil og riv hvidløg. Skræl og riv ingefær.
Steg hvidløg og ingefær i karrypasta og sesamolie – justér mængden af karrypasta, alt efter hvor stærk du ønsker retten.
Tilsæt tigerrejer, og lad dem stege, til de begynder at blive røde.
Hæld kokosmælk og peanutbutter ved, og rør saucen sammen.
Smag til med fiskesauce og limesaft, og tilsæt edamamebønner og nudler.
Vend pak choy i retten, så bladene bliver flot grønne og falder sammen.
Top wokretten med forårsløg skåret i skrå skiver samt peanuts og koriander.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Kyllingelår med peberfrugt-caprese - Få opskriften her
Onsdag: Fladbrødspizza med feta og æg - Få opskriften her
Torsdag: Mexicansk picadillo - Få opskriften her
Fredag: Saltimbocca og lun bønnesalat med svampe - Få opskriften her