Aftensmad

Thai-suppe med fladbrød

17. marts 2014
af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
4 personer Det skal du bruge:600 g kyllinginderfilet2 spsk olie2 spsk ingefær3 fed hvidløg1 rød chili2 stænger citrongræs2 dåser kokosmælk lightsalt

4 personer Det skal du bruge:600 g kyllinginderfilet2 spsk olie2 spsk ingefær3 fed hvidløg1 rød chili2 stænger citrongræs2 dåser kokosmælk lightsalt og peber1 lime4 dl hønsebouillon4-5 forårsløg2-3 gulerødderBasilikum (evt. thaibasilikum)Tilbehør:Orientalsk fladbrødSådan gør du:Tilberedningstid ca. 30 min.1. Skær kyllngeinderfileterne i mindre stykker. Varm en gryde op med olie og steg kyllingestykkerne i gryden i ca. 5 min.2. Skræl og riv ingefæren, skær hvidløg i tynde skiver og halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær dem i små strimler.3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden. Lad det småsimre i 15 min.4. Tænd evt. ovnen og lun brødet 3-4 min.5. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl forårsløgene og skær dem i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen og smag til med salt, peber og limesaft. Hak basilikum og kom det i suppen. Server med brød.Næringsindhold pr. person: Energi: 3267 KJ (781Kcal)Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)Protein 793 190 24Kulhydrat 1566 374 48Fedt 908 217 28Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.