Opskrift - sådan laver du thai beef-bowl med mango
1. Læg kødet i en skål, og bland det med sojasauce, sesamolie og rørsukker. Rist sesamfrø let på en tør pande, og afkøl. Pil og riv hvidløg fint. Skræl og riv ingefær fint. Rør sesamfrø, hvidløg og ingefær i farsen, og sæt det marinerede kød i køleskabet i mindst 12 timer, gerne natten over.
2. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
3. BEEF-BOWL: Skræl mangoen, og skær mangokødet i skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Rens og snit forårsløg i tynde, skrå skiver. Opvarm en wok ved høj varme, og steg oksekødsstrimlerne ad flere omgange, så der ikke kommer for meget væske fra kødet i wokken.
4. SERVERING: Fyld portionsskåle med ris, og anret oksekød, mango, forårsløg og avocado over risene. Pynt med plukket koriander, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frisk pasta med laks og spinat – Få opskriften her
Tirsdag: Bygkernesalat med hasselback-butternut og brunet smør - Få opskriften her
Onsdag: Gulerodssuppe med sort quinoa - Få opskriften her
Fredag: Coq au vin med kartoffelmos - Få opskriften her