

Svinemørbrad med bagte kartofler
DET SKAL DU BRUGE
- 1 svinemørbrad, afpudset
- 1 spsk. olie til stegning
ROSMARINDRYS
- 4 stilke rosmarin
- skal af 1 usprøjtet citron
- salt og friskkværnet peber
BAGTE KARTOFLER
- 4 bagekartofler
KRYDDERSMØR
- 100 g blødt smør
- ½ bundt persille
- 1 fed hvidløg
SPRØD SALAT
- 1 bakke blandede salatblade
- 100 g manchego
- 16 cornichoner
- 1 rødløg
- 16 sorte oliven
DRESSING
- 1 dl olivenolie
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. sukker
- saft af 1 citron
- salt og friskkværnet peber
1. Bagte kartofler: Tænd ovnen på 170° varmluft. Skrub og halvér kartoflerne. Bag dem i ovnen i ca. 35 minutter.
2. Svinemørbrad: Brun mørbraden i olie på en pande. Steg den færdig i ovnen i 12 minutter sammen med kartoflerne.
3. Kryddersmør: Rør smør sammen med hakket persille og presset hvidløg. Sæt på køl.
4. Rosmarindrys: Bland hakket rosmarin med fintrevet citronskal, salt og peber. Drys det på den stegte mørbrad.
5. Sprød salat: Skyl salaten. Skær osten i mindre stykker. Flæk cornichonerne. Pil løget, og skær det i tynde både. Bland det hele med oliven.
6. Dressing: Rør dressingen sammen. Vend den i salaten.
Få indkøbslisten til hele ugen her
Mandag: Tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan - Få opskriften her
Tirsdag: Clubsandwich med med kyllingebryst - Få opskriften her
Onsdag: Karrybøffer med tomatsalsa og naanbrød - Få opskriften her
Torsdag: Ovnbagt laks med kartoffel-fennikel-salat - Få opskriften her