Opskrift - sådan laver du svampesuppe med serranoskinke
1. Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem i smør i en gryde, til de bliver gyldne. Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Tilsæt løg, hvidløg og timianblade, og lad det stege med, til løgene bliver klare. Hæld bouillon i gryden, og lad suppen simre i 15 minutter.
2. SERRANO-TOPPING: Tænd ovnen på 180°. Hak serranoskinken, og bland med solsikkekerner på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg det i ovnen i ca. 7 minutter, til det bliver sprødt. Rens svampene, og steg dem gyldne i rigeligt smør på en pande.
3. Blend suppen med en stavblender. Tilsæt fløde, og smag til med salt og peber.
4. SERVERING: Anret suppen i skåle, og pynt med serrano-topping og frisk timian. Servér med brød til.
TIP: Undlad helst at bruge vand, når du renser svampene. Så bevarer de en god konsistens.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laksesalat med havrekerner og grape – Få opskriften her
Tirsdag: Krydrede kyllingevinger med coleslaw og kartoffelbåde – Få opskriften her
Torsdag: Ratatouille-tærte med squash – Få opskriften her
Fredag: Banh mi-fyldte søde kartofler – Få opskriften her