Aftensmad

Stegt havtaskefilet og pasta med squash

af Marie Melchior 22. juni 2015
Foto: Line Falck
Madplan for uge 25: Ugens onsdagsopskrift er stegt havtaskefilet og pasta med squash. Få opskriften her

Stegt havtaskefilet og pasta med squash til 4 personer

En panering med parmesan giver fisken en sprød og smagslækker overflade.    Tid: 30 minutter.    DET SKAL DU BRUGE 600 g havtaskefilet (du kan også bruge f.eks. kulmule eller lange) 1 æg 100 g friskrevet parmesan salt og friskkværnet peber 2 spsk. smør + 2 spsk. olie til stegning   PASTA MED SQUASH 400 g frisk pasta 1 squash 1 spsk. smør + 1 spsk. olie til stegning 1 bundt dild evt. 1 bakke rød skovsyre  

Opskrift - sådan laver du stegt havtaskefilet og pasta med squash

  1. Skær fisken i 4 stykker. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hæld parmesan i en anden dyb tallerken. Dup fisken tør. Vend fisken i æg og herefter i parmesan. Steg fisken i smør og olie i 4 minutter på hver side, til overfladen er gylden og sprød. Læg fisken til side, og hold den varm.   2. Pasta med squash: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl squashen, og skær den i tynde strimler. Steg den i olie og smør på en pande, til den netop falder sammen. Tilsæt den kogte pasta, og vend godt rundt. Hak dilden, og vend den i. Pynt evt. med rød skovsyre, og servér straks.   TIP: Hvis du ikke kan få fat i rød skovsyre, kan du sagtens bruge en anden frisk krydderurt.  

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Marineret kylling med spidskålssalat og krydrede mandler – Få opskriften her

Tirsdag: Hakkebøf med stegt spidskål og løvstikkekartofler – Få opskriften her

Torsdag: Aspargestærte med bresaola og kartoffelsalat med oliven – Få opskriften her

Fredag: Kalveculotte med bønnesalat og bulgur med pesto – Få opskriften her

  Få indkøbslisten til hele ugen her