Opskrift - sådan laver du stegt flæsk med kold persillecreme
1. Tænd ovnen på 200°. Krydr flæskeskiverne godt med salt og peber, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg dem i ovnen i 10 minutter, vend skiverne, og steg videre i yderligere 10-15 minutter, til de er sprøde.
2. TILBEHØR: Kog kartoflerne møre i saltet vand.
3. PERSILLECREME: Pil hvidløg. Skyl og pluk persille. Kør alle ingredienserne til persillecremen sammen i en foodprocessor eller blender til en cremet konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
4. SERVERING: Skyl og afdryp salaten, og anret den på et fad. Servér stegt flæsk med kartofler, persillecreme og salat.
TIP: Vil du hellere have en varm sauce? Varm 2½ dl madlavningsfløde op sammen med 2 dl grøntsagsbouillon og 2 tsk. hvedemel. Smag til med hakket persille, citronsaft, salt og peber.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laksefrikadeller med quinoasalat og fetadressing – Få opskriften her
Tirsdag: Gnocchi med smørsauce og ristet blomkål – Få opskriften her
Torsdag: Pizza med søde kartofler, chorizo og gedeost – Få opskriften her
Fredag: Marokkansk risfad med kylling – Få opskriften her