Opskrift - sådan laver du spinatwraps med hummus, linser og feta
1. Skyl belugalinser, og kog dem i bouillon i ca. 20 minutter – pas på, de ikke bliver udkogte. Snit hvidkål helt fint, og vend det sammen med olie, citronsaft, fintrevet citronskal og salt og peber i en skål. Smuldr feta i mindre stykker. Dræn artiskokhjerterne, og del dem evt. i mindre stykker. Skyl og hak persille groft.
2. HUMMUS: Skyl og afdryp kikærterne i en sigte. Blend kikærter, tahin, olie, citronsaft, presset hvidløg, spidskommen og salt sammen i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt gradvist vand, til hummussen har en cremet konsistens. Smag til med salt og citronsaft.
3. WRAPS: Skyl og tør spinaten, og blend den med æg, havregryn, mælk og salt til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender. Smelt 1 tsk. smør på en pande, tilsæt ½ dl dej, vip hurtigt panden, så dejen fordeler sig på hele panden – brug evt. en ske, hvis det ikke helt lykkes. Steg den tynde pandekage i et par minutter på hver side, og gentag processen, til al dej er opbrugt.
4. SERVERING: Fyld spinatwraps med hummus, kål, belugalinser, feta, artiskokhjerter og persille, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Salade niçoise med ristede kartofler og grønne bønner – Få opskriften her
Tirsdag: Toast af søde kartofler med svampe og æg – Få opskriften her
Onsdag: Ristaffel-fad med kylling og kokosmælk – Få opskriften her
Fredag: Mexicansk skål med avocado-ris og quick pulled beef – Få opskriften her