Spinat-frittata med pecorino
Aftensmad

Spinat-frittata med pecorino

13. juli 2021
Af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er Spinat-frittata med pecorino. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 250 g babyspinat
  • 300 g kogte kartofler
  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • olivenolie
  • 4 æg
  • 2 spsk. koldt vand
  • salt og peber

Tilbehør

  • salat
  • evt. groft brød eller rugbrød
  • evt. chiliolie

Opskrift - sådan laver du spinat-frittata med pecorino

  1. Skyl spinaten grundigt, og skær kartoflerne i mundrette stykker. Steg kartofler og hvidløg i lidt olivenolie på en lille, varm pande – evt. ovnfast. De må gerne tage lidt farve. Kom spinaten ved, og lad den falde sammen. Krydr med salt.
  2. Pisk imens æg, vand, salt og peber sammen. Hæld æggemassen på panden over grøntsagerne, og skru lidt ned for varmen. Lad den sætte sig i bunden, og fyld den med revet pecorino.
  3. Steg den færdig på blusset under låg, eller sæt den i en varm ovn, indtil æggemassen har sat sig.
  4. Servér frittata med salat og evt. groft brød eller rugbrød og evt. chiliolie til.

TIP: Servér en simpel grøn salat til din frittata, eller vælg en skøn tomatsalat af tomater, olivenolie, salt og tynde skiver løg.

Læs også