spaghetti
Aftensmad

Spaghetti med tunsauce og kapers

af Emma Martiny 21. februar 2022
Foto: Nina Malling
Denne simple og friske pastaret tager næsten ingen tid at bikse sammen. Her får du opskriften på spaghetti med tunsauce og kapers
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 400 g spaghetti

TUNSAUCE

  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
  • 1 lille glas kapers
  • 3 dl hvidvin
  • 2 dåser tun i olie 
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • skal af 1 usprøjtet citron
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

Opskrift - sådan laver du spaghetti med tunsauce og kapers 

1. TUNSAUCE: Pil og pres hvidløg, og svits dem i olie i bunden af en gryde. Tilsæt afdryppede kapers, og lad dem svitse med et par minutter. Hæld hvidvin over, og bring gryden i kog. Afdryp tun, og vend i gryden. Krydr med salt og peber.

 

2. SERVERING: Skyl citronen, og riv skallen fint. Skyl og hak persillen. Vend den friskkogte, afdryppede spaghetti i tunsaucen. Drys med citronskal og persille, og servér straks.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Græskarsuppe med bacon og mandler – Få opskriften her

Tirsdag: Quinoa-schnitzel med ærtepuré – Få opskriften her

Onsdag: Kylling i karry – Få opskriften her

Fredag: Italiensk farsbrød med hasselbackkartofler – Få opskriften her