

Spaghetti med rejer, hvidløg og chili
DET SKAL DU BRUGE
- 500 g frisk spaghetti
- 2-4 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie til stegning
- 2 tsk. tørrede chiliflager
- 500 g pillede rå rejer, gerne tigerrejer
- 3 dl hvidvin
- 4 spsk. tomatpuré
- 1 dl grøntsagsbouillon
- saft og skal af 1 usprøjtet citron
- 300 g rucola
TOMATBRØD
- 2 store tomater
- 4 skiver groft brød
- 2 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
PYNT
- parmesan
Opskrift - sådan laver du spaghetti med rejer, hvidløg og chili
1. Kog spaghetti som anvist på pakken. Hæld vandet fra, og stil spaghettien til side. Pil og hak hvidløg. Varm olie op i en gryde, og svits hvidløg og chili. Vend rejerne i gryden. Hæld hvidvin ved, og lad vinen koge ind. Tilsæt tomatpuré og bouillon, og lad retten simre i 4 minutter. Vend spaghetti i gryden sammen med citronsaft. Skyl rucola. Vend fintrevet citronskal og rucola i spaghettiretten.
2. Tomatbrød: Tænd ovnen på 175°. Skyl tomaterne, og skær dem i store tern. Dryp brødet med olie. Fordel tomaterne på brødet, og rist dem i ovnen i 5 minutter. Krydr med salt og peber. Anret pastaretten i skåle, top med friskrevet parmesan, og servér med de ristede tomatbrød til.
UGENS ANDRE OPSRKIFTER
Bøf med hurtig bearnaisesauce og grøntsager - Få opskriften her
Kartoffeltortilla med chorizo - Få opskriften her