Smørrebrød med røget lammelår, agurk og peberfrugt
Mad

Smørrebrød med røget lammelår og avocadomos

25. marts 2013
af Ida Davidsen
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: At maden smager godt er det vigtigste, men det gør ikke noget at den samtidig ser smuk og indbydende ud - Ida Davidsens smørrebrød med lammelår smager fuldstændig fantastisk og pryder frokostbordet - prøv det

Smørrebrød med røget lammelår

Det skal du bruge til smørrebrød med røget lammelår
Surbrød
Smør
God røget lammelår, fås hos slagteren
Røræg
Avocadomos (pureret og smagt til med limesaft, saft og peber)
Evt. friterede gulerodsstrimler

LÆS MERE: Et stykke med Dirch? Få 21 fantastiske Ida Davidsen opskrifter på hendes klassiske smørrebrød

Fremgangsmåde
Rør først avocadomosen og steg en løs, blød røræg, der skal anrettes på smørrebrødet. Du kan evt. også fritere fine strimler gulerod til pynt - det ser festligt ud og knaser godt.

Dæk et stykke smurt surbrød med skiver af røget lammelår og anret med de to eller tre slags pynt.

LÆS MERE: Indbydende mad kan man ikke få nok af, og er du samtidig fiskeelsker, så prøv denne smukke ret af multe på skovbund

Læs også