

Skallet æggesalat
22. januar 2014Hjemmelavet æggesalat er virkelig lækkert pålæg på rugbrød. Og når du som her serverer din æggesalat i æggeskaller, pynter den hjemmelavede æggesalat ovenikøbet rigtig flot på påskebordet.
Denne opskrift er lidt anderledes end den traditionelle æggesalat, for den vante mayonnaise er i denne opskrift på æggesalat skiftet ud med en blød gedeost, der giver en dejligt krydret ostesmag til æggesalaten.
Skallet æggesalat
Tid: 25 min.4 pers.
Det skal du bruge6 æg75 g gedeost, smørbar1 tsk sennep1 spsk dildSalt, peberRugbrødEvt. karse eller brøndkarse
Sådan gør duKog æggene hårde i 9 min. og lad dem køle af i iskoldt vand. Æggesalaten bliver bedst, hvis æggene er helt afkølede, inden du bruger dem.
Skær toppen af æggene og skrab forsigtigt ægget ud uden at ødelægge skallen - den skal du bruge til at servere din æggesalat i.
Hak selve ægget groft, rør med gedeost, sennep og hakket dild og smag æggesalaten til med salt og peber.
Servér din æggesalat til påskefrokosten i de tomme æggeskaller med ristet brød og lidt frisk kryddergrønt.
Læs også
