Aftensmad

Røget laksetatar med rævesauce

31. oktober 2013
af Ida Davidsen
Tekst: Jane Frederiksen, Foto: Bjørn Jakobsen
Så er der godt nyt fra smørrebrødsjomfruen over dem alle, Ida Davidsen.

Ida Davidsen har gjort det igen - kreeret et helt fantastisk stykke smørrebrød. Denne gang er det en lækker sag med røget laksetatar.

Røget laksetatar med rævesauce

 

Det skal du bruge1 skive franskbrødRævesauce

Røget laksetatarFinthakket røget laks1 spsk purløg1 spsk rødløgLidt flydende Maggi Aroma (smagsforstærker)Lidt balsamico glaze

Her er endnu en god nyhed fra Ida Davidsen: Kammuslinger med dildkartoffel

Sådan gør duRør tataren sammen til en kompakt, men blød konsistens, og anret den på den smurte skive brød. Hæld lidt rævesauce evt. i et plastbæger, sæt den midt på smørrebrødet og server med lidt dild.

Er du bare helt vild med røget laks? Her får du en forret med blinis og en flot rose af røget laks på toppen

Få flere suveræne smørrebrød fra Ida Davidsen her: