Aftensmad

Røget laksetatar med rævesauce

af Ida Davidsen 29. marts 2022
Tekst: Jane Frederiksen, Foto: Bjørn Jakobsen
Så er der godt nyt fra smørrebrødsjomfruen over dem alle, Ida Davidsen.

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 skive franskbrød
  • Rævesauce

Røget laksetatar

  • Finthakket røget laks
  • 1 spsk purløg
  • 1 spsk rødløg
  • Lidt flydende Maggi Aroma (smagsforstærker)
  • Lidt balsamico glaze

Ida Davidsen har gjort det igen - kreeret et helt fantastisk stykke smørrebrød. Denne gang er det en lækker sag med røget laksetatar.

Her er endnu en god nyhed fra Ida Davidsen: Kammuslinger med dildkartoffel

Sådan gør du Rør tataren sammen til en kompakt, men blød konsistens, og anret den på den smurte skive brød. Hæld lidt rævesauce evt. i et plastbæger, sæt den midt på smørrebrødet og server med lidt dild.

Prøv også: Klassisk laksetatar

Er du bare helt vild med røget laks? Her får du en forret med blinis og en flot rose af røget laks på toppen