Mad
29. marts 2022

Røget laksetatar med rævesauce

Så er der godt nyt fra smørrebrødsjomfruen over dem alle, Ida Davidsen.
Af: Ida Davidsen
Røget laksetatar med rævesauce

Tekst: Jane Frederiksen, Foto: Bjørn Jakobsen

Så er der godt nyt fra smørrebrødsjomfruen over dem alle, Ida Davidsen.

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 skive franskbrød
  • Rævesauce

Røget laksetatar

  • Finthakket røget laks
  • 1 spsk purløg
  • 1 spsk rødløg
  • Lidt flydende Maggi Aroma (smagsforstærker)
  • Lidt balsamico glaze
Annonce

Ida Davidsen har gjort det igen - kreeret et helt fantastisk stykke smørrebrød. Denne gang er det en lækker sag med røget laksetatar.

Sådan gør du
Rør tataren sammen til en kompakt, men blød konsistens, og anret den på den smurte skive brød. Hæld lidt rævesauce evt. i et plastbæger, sæt den midt på smørrebrødet og server med lidt dild.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.