sandwich
Aftensmad

Ristet sandwich med tomat og kylling

af Camilla Zarah Lawes 11. august 2016
Foto: Columbus Leth
Nogle gange er den nemme løsning også den bedste – servér en sprød og saftig sandwich på nul komma fem! Her får du opskriften på ristet sandwich med tomat og kylling

Ristet sandwich med tomat og kylling til 4 personer

Tid: 20 minutter   DET SKAL DU BRUGE 3 kyllingebrystfileter 4 spsk. olie salt og friskkværnet peber 1 stort flute 2 store tomater 1 gul peberfrugt   DRYS frisk parmesan friske basilikumblade   PRØV OGSÅ: Sandwich med gedeostecreme og chorizo  

Opskrift - sådan laver du ristet sandwich med tomat og kylling

  Pensl kyllingefileterne med olie, og steg dem gyldne på begge sider på en (grill)pande. Krydr med salt og peber. Skær flute i 8 store skiver på skrå, pensl med olie, og steg dem gyldne og sprøde på panden. Skyl tomat-erne, skær dem i tykke skiver, pensl med olie, og steg dem på panden i 1 minut på hver side (de kan være lidt svære at få af panden, så brug en paletkniv). Fordel tomatskiver på 4 af brødskiverne. Skær kyllingefileterne i skiver, og fordel på de 4 brødskiver. Del peberfrugten i kvarter, fjern kerner, og skær peberfrugten i tykke strimler. Fordel dem oven på kyllinge-skiverne; dryp med olie, og krydr med salt og peber. Læg de sidste 4 skiver brød øverst. Pynt med revet parmesan og basilikumblade, og servér straks.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Tortilla med majs, avocado og tigerrejer

Tirsdag: Svinemørbrad med bagte jordskokker, grøn salat og groft brød

Onsdag: Svamperisotto og salat med grillet squash og oliven

Fredag: Tomatburger med avocadomos og ovnstegte kartofler