Opskrift - sådan laver du quinoa-pande med asparges og spejlæg
1. Brug 500 kogt quinoa fra dagen før, eller kog 200 g quinoa i dag. Steg den kogte quinoa i olie på en pande, til den er tør og sprød. Tilsæt presset hvidløg. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker. Skyl spinaten. Vend asparges og spinat sammen med quinoaen på panden. Krydr med salt og peber, og vend rundt, til spinatbladene falder sammen. Slå 8 æg ud i panden, skru ned for blusset, og lad dem stege stille og roligt, til æggehviderne er faste. 2. RICOTTA-PARMESAN-CREME: Blend ricotta, fintrevet parmesan, olie, salt og peber med en stavblender, til det får en cremet konsistens. 3. SERVERING: Top panderetten med skefulde af ricotta-parmesan-creme, og drys med grofthakket basilikum lige inden servering.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laks med quinoa, pastinakfritter og ristet hvidløgsmayo – Få opskriften her
Onsdag: Falafelburger med tahindressing – Få opskriften her
Torsdag: Kartoffelpizza med bagte radiser – Få opskriften her
Fredag: Oksemørbrad med polenta og tomatkompot – Få opskriften her