
Aftensmad
TÆRTEDEJ: Tænd ovnen på 175°. Bland mel og salt i en skål. Skær smør i tern, og smuldr det i melet. Tilsæt æggeblomme, og rør med en gaffel (tilsæt 1 spsk. vand, hvis dejen ikke er smidig nok). Rul tærtedejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord, og tryk den på plads i tærteformen. Prik huller i bunden med en gaffel, og forbag den i ovnen i 10 minutter. FYLD: Pisk æg, mælk, salt og peber sammen, og fordel det i den forbagte tærtebund. Anret stykker af røget laks på tærten, og drys med kapers og dild. Bag tærten i ovnen i ca. 20 minutter, til æggemassen er fast. SERVERING: Servér tærten med blandet salat vendt med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Få indkøbslisten til hele ugen her UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kartoffelmad med bacon og mandler
Tirsdag: Mørbrad i grøn karry
Torsdag: Græskarsuppe med sorte ris
Fredag: Chili con kylling