Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Pulled pork-burger med coleslaw
15. juni 2017
(Opdateret 15.06.17)
Af:
af Emma Martiny
Lav saftig og smagfuld pulled pork på ingen tid ved at bruge svinemørbrad. Her får du opskriften på en nem pulled pork-burger med coleslaw
Det skal du bruge
500 g svinemørbrad
2 tsk. røget paprika
2 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
½ tsk. chilipulver
1 tsk. salt og friskkværnet pebersmør til stegning
1 æble
140 g tomatpuré
2½ dl bouillon (svine-, hønse- eller klar bouillon)
1 spsk. ahornsirup
2 spsk. æblecidereddike
COLESLAW
1 spidskål
4 gulerødder
1 løg
1 æble
1½ dl skyr
2 spsk. mayonnaise
3 spsk. æblecidereddike
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. honningsalt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
4-8 burgerboller
Fremgangsmåde
Puds svinemørbraden for sener, og del den evt. i 2, så den passer ned i gryden.
Gnub kødet grundigt ind i røget paprika, hvidløgspulver, spidskommen, koriander, chilipulver, salt og peber.
Smelt smørret i gryden, og brun svinemørbraden.
Riv æblet, og tilsæt det sammen med tomatpuré og bouillon.
Bring det i kog, og lad det simre i 1 time under låg.
COLESLAW
Riv eller snit spidskål, gulerødder, løg og æble, evt. ved hjælp af en foodprocessor.
Bland skyr, mayonnaise, eddike, sennep, honning, salt og peber.
Rør grøntsager og dressing sammen.
Tag mørbraden op af gryden, og læg den på et skærebræt.
Riv kødet fra hinanden med 2 gafler.
Smag saucen til med ahornsirup, æblecidereddike, salt og peber, og kom kødet tilbage i gryden.
Lad det simre i 10 minutter, og servér med lune burgerboller og coleslaw.
Få flere opskrifter på burger her
Læs mere om:
Opskrifter på burger
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også