
Æggene bliver til spejlæg i ovnen, og det smager skønt sammen med den salte pancetta.
1. Dej: Smuldr gær i en skål. Tilsæt honning og salt. Hæld vand og olie i, og rør godt. Tilsæt mel lidt ad gangen, og rør til en fast dej. Ælt dejen på et meldrysset bord, til den er glat og smidig. Lad den hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter. Drys lidt mel på bordet, og ælt dejen godt igennem. Rul den ud med en kagerulle, og læg den i en bageplade med bagepapir. Forbag pizzabunden i en 220° varm ovn i 10 minutter. Tag den ud, og læg fyldet på.
2. Fyld: Smør tomatsauce på bunden, og læg pancetta ovenpå. Slå æggene ud 1 ad gangen i en lille skål, og hæld dem forsigtigt over på pizzaen. Drys med ost og rosmarin. Skyl og halvér tomaterne, og læg dem på pizzaen. Bag pizzaen færdig i ovnen i ca. 12 minutter.
3. Grøn salat: Skyl salaten, og skær den i tynde både. Skyl agurk, og skær den i stave. Rens forårsløg, og skær dem i skiver. Bland det hele sammen.
4. Dressing: Bland olie, eddike, salt og peber, og hæld det over salaten. Servér som tilbehør til pizza.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Burgere med lam og kikærter - Få opskriften her
Tirsdag: Dampet laks og quinoasalat med mango og mynte - Få opskriften her
Torsdag: Kylling med chorizo i tortillapandekager - Få opskriften her
Fredag: Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing - Få opskriften her