Pitapizza med pesto og artiskokhjerter
Aftensmad

Pitapizza med pesto og artiskokhjerter

af Emma Martiny 4. juli 2019
Foto: Winnie Methmann
Lav nemme pizzaer i en fart ved at bruge flækkede pitabrød som bund. Det bliver din pizza bestemt ikke dårligere af. Her får du opskriften på pitapizza med pesto og artiskokhjerter
15 min 4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 6 pitabrød
  • 140 g grøn pesto
  • 2 friske mozzarellakugler a 125 g
  • 1 squash
  • 190 g artiskokhjerter i olie
  • 50 g rucola

Opskrift - sådan laver du pitapizza med pesto og artiskokhjerter 

  Tænd ovnen på 175°. Flæk pitabrødene i 2, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir med indersiden opad. Smør brødene med pesto. Fordel mozzarella i mindre stykker over. Skyl squash, og lav tynde, brede bånd af den med en kartoffelskræller. Fordel squashbånd og artiskokhjerter på pizzaerne. Bag pizzaerne i ovnen i 15 minutter, til de er sprøde, og osten er let gylden. Top pizzaerne med rucola, og servér straks.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Boghvedecrepes med røget hellefisk og sommergrønt – Få opskriften her

Tirsdag: Æggekage med kartofler og serranoskinke – Få opskriften her

Onsdag: Bagt caprese-pastasalat med kylling – Få opskriften her

Fredag: Italiensk tomatgryde med kødboller og ostebrød – Få opskriften her

 

Læs også