pitabrød
Aftensmad

Pitabrød med ristet lammekød og tomat-squash-salat

27. oktober 2016
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Med en god rest ved hånden er aftensmaden klar på ingen tid. Her får du opskriften på pitabrød med ristet lammekød og tomat-squash-salat

Pitabrød med ristet lammekød og tomat-squash-salat  til 4 personer

Tid: 15 minutter

DET SKAL DU BRUGE 500-600 g stegt lammekød (se opskrift mandag. Du finder link nederst i opskriften) 1 spsk. stødt spidskommen 1 spsk. karry 2 spsk. rapsolie til stegning   SALAT 1 hjertesalat 1 squash 2 store tomater   GULERODSDRESSING 1 gulerod ½ agurk 200 ml græsk yoghurt salt og friskkværnet peber   TILBEHØR 8 små pitabrød frisk mynte   PRØV OGSÅ: Græske pitabrød med krydret svinekød  

Opskrift - sådan laver du ristet lammekød i pitabrød med tomat-squash-salat

  1. Skær kødet i små stykker. Rist krydderierne på en tør pande; tilsæt olie, og steg kødet sprødt i blandingen.   2. SALAT: Skyl salaten, og snit den i strimler. Skyl squashen, og skær den i lange, tynde bånd med en grøntsagsskræller. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Fjern kernerne, og skær tomatkødet i tynde strimler. Vend grøntsagerne sammen.   3. GULERODSDRESSING: Skræl og riv gulerod og agurk fint. Bland det med yoghurt, og krydr med salt og peber.   4. Lun pitabrødene, og fyld dem med gulerodsdressing, lammekød og salat. Pynt med mynteblade.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Ovnstegt lammekølle med tørret frugt og couscoussalat - Få opskriften her

Tirsdag: Tomat-fennikel-suppe med skindstegt multe - Få opskriften her

Torsdag: Krebinetter med stuvede grøntsager og kartofler - Få opskriften her

Fredag: Bøffer med bagte kartofler, sprød kålsalat og karrydressing - Få opskriften her