Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Pitabrød med ristet lammekød og tomat-squash-salat
27. oktober 2016
(Opdateret 27.10.16)
Af:
af Camilla Zarah Lawes
Med en god rest ved hånden er aftensmaden klar på ingen tid. Her får du opskriften på pitabrød med ristet lammekød og tomat-squash-salat
Det skal du bruge (4 pers)
500-600 g stegt lammekød (se opskrift mandag. Du finder link nederst i opskriften)
1 spsk. stødt spidskommen
1 spsk. karry
2 spsk. rapsolie til stegning
SALAT
1 hjertesalat
1 squash
2 store tomater
GULERODSDRESSING
1 gulerod
½ agurk
200 ml græsk yoghurt
salt og friskkværnet peber
TILBEHØR
8 små pitabrød
frisk mynte
Fremgangsmåde
Skær kødet i små stykker. Rist krydderierne på en tør pande; tilsæt olie, og steg kødet sprødt i blandingen.
Salat
Skyl salaten, og snit den i strimler.
Skyl squashen, og skær den i lange, tynde bånd med en grøntsagsskræller.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter.
Fjern kernerne, og skær tomatkødet i tynde strimler.
Vend grøntsagerne sammen.
Gulerodsdressing
Skræl og riv gulerod og agurk fint.
Bland det med yoghurt, og krydr med salt og peber.
Lun pitabrødene, og fyld dem med gulerodsdressing, lammekød og salat.
Pynt med mynteblade.
Se flere opskrifter med lam her.
Læs mere om:
Opskrifter med lam
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også