Opskrift - sådan laver du pestofyldt kylling med asparges og kartoffelbåde
1. TILBEHØR: Tænd ovnen på 175° varmluft. Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie og salt. Steg dem i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne og sprøde. Skyl asparges, knæk den træede bund af, og skær aspargesene i skiver. Vend dem sammen med kartoflerne på bagepladen, og sæt bagepladen i ovnen i yderligere 10 minutter.
2. Skær forsigtigt en lomme i kyllingebrystfileterne på langs. Hak basilikumbladene fint, og rør dem sammen med pesto, flødeost, salt og peber. Fyld 1 stor spsk. af flødeostblandingen i hver lomme. Fold serranoskinke om kyllingebrystfileterne, og luk lommerne med tandstikkere. Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gennemstegte og serranoskinken sprød. Servér med kartoffelbåde, asparges og aioli.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Lun linsesalat med bagte rødbeder og karamelliserede rødløg - Få opskriften her
Tirsdag: Fiskeboller i karry - Få opskriften her
Onsdag: Gnocchi med svampe og bacon - Få opskriften her
Fredag: Marokkansk gryderet med oksekød - Få opskriften her