Aftensmad

Penne all'arrabbiata

16. februar 2015
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Bland dåsetomaterne med pasta - lækkert og nemt!

Til 4 personer

TID: 25 minutter - advarsel: HOT!

Ingredienser:

1 løg

2 fed hvidløg 

2 spsk olivenolie 

2 dåser hakkede tomater

1 rød chili, mild variant

½ spsk sukker 

350 g pasta, gerne penne  

Salt, peber

Revet ost , evt. pecorino

Fremgangsmåde:

Pil løg og hvidløg og hak dem groft. 

Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og rist i et par min, uden at de tager farve. 

Flæk chilien, fjern stilk og kerner og hak den fint. 

Hæld hakkede tomater, chili og sukker i gryden og lad det hele simre i 15-20 min. 

Kog pastaen efter anvisning på pakken. 

Smag pastasaucen til med salt og peber og vend med pastaen. 

Servér med revet ost. 

Få mere inspiration til dåsetomaterne her