Aftensmad

Penne all'arrabbiata

af Julie Hey 17. august 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
Bland dåsetomaterne med pasta - lækkert og nemt!

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg 
  • 2 spsk olivenolie 
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 rød chili, mild variant
  • ½ spsk sukker 
  • 350 g pasta, gerne penne  
  • Salt, peber
  • Revet ost , evt. pecorino

Penne all'arrabbiata: 

  1. Pil løg og hvidløg og hak dem groft. 
  2. Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og rist i et par min, uden at de tager farve. 
  3. Flæk chilien, fjern stilk og kerner og hak den fint. 
  4. Hæld hakkede tomater, chili og sukker i gryden og lad det hele simre i 15-20 min. 
  5. Kog pastaen efter anvisning på pakken. 
  6. Smag pastasaucen til med salt og peber og vend med pastaen. 
  7. Servér med revet ost.