

Pasta med tomater og salsiccia
INGREDIENSER
- 300 g mini-salsiccia
- lidt olivenolie til stegning
PASTA
- 250 g frisk pasta, gerne fuldkornspasta
- salt
ENDVIDERE
- 400 g modne tomater i både
- ½ bundt forårsløg, snittede
- lidt olivenolie
- salt og peber
TILBEHØR
- salat
Man kan få de skønne italienske salsiccia-pølser i mange specialforretninger og nu også i bl.a. Irma. Jeg køber dem i mini, men finder du dem i en større version, så skær dem i skiver.
Opskrift - sådan laver du pasta med tomater og salsiccia
1. Rist pølserne i en smule olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte.
2. Kog imens pastaen al dente i saltet, kogende vand. Dræn vandet fra den, men gem lidt.
3. Vend ca. ½ dl pastavand sammen med pasta, tomater og forårsløg.
4. Vend pølserne i, og smag til med olivenolie, salt og peber.
5. Servér straks og gerne med salat til.
TIP: Kan du ikke skaffe salsiccia, kan du bruge en anden god pølse, god bacon eller pancetta.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Kålsalat & kødboller asian style - Få opskriften her
ONSDAG: Dampet spidskål med gedeost og laks - Få opskriften her
TORSDAG: Lammekoteletter med lun hvid bønnehummus - Få opskriften her
FREDAG: Salat med hvide bønner og kylling - Få opskriften her